XIII Jornades CCPC

Ja han passat 2 anys de les darreres Jornades, i novament hem pogut trobar un espai on reflexionar sobre l’atenció a les persones amb discapacitat Intel·lectual. Aquest ha estat el nostre repte des de fa més de 20 anys i per això hem celebrat les XIII Jornades de la Coordinadora.

Hem intentat crear un espai en el que poder revisar models i experiències al voltant de la temàtica central d’aquestes Jornades; aquest any s’han orientat cap a la Ètica e Innovació en l’àmbit de les persones amb Discapacitat Intel·lectual

Aquest cop hem pogut comptar amb la presència de la Sra Marije Goikoetxea (Universitat de Deusto) i el Sr. Manuel Blanco (Fundació Amas). Ens van explicar l’ètica com a motor generador del canvi en la forma de treballar i de veure a les persones amb discapacitat. També hem pogut conèixer noves pràctiques, projectes i activitats que es realitzen fora del nostre territori.

Les ponències i comunicacions lliures ens han servit per veure que estem en el bon camí, hem de seguir esforçant-nos per millorar la qualitat de vida de les persones a les que atenem i encoratjant a la societat mitjançant la visualització de les nostres capacitats.

El concert de clausura va ser un èxit gràcies a les noves tecnologies desenvolupades per facilitar l’accés a la música a persones amb discapacitat.

Volem agrair a tots els participants i ponents d’aquesta edició la seva presència  ja que junts hem pogut reflexionar sobre formes de treballar i cap a on volem anar, sempre parant atenció en allò que necessita la persona amb més dificultats, i centrant-nos en ella com a generadora de coneixement cap als professionals d’aquest sector.